Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannuksen saldo 8 :)

Siiri järjesti juhannusyön jännitysohjelman ja synnytti meille uusia arcticborealaisia kokonaisen 8 koiran valjakollisen verran :) Pennut syntyivät (24.06) yöllä yhden ja aamupäivä puoli yhdentoista välillä. Ensin syntyi neljä poikaa ja välissä kaksi tyttöä ja lopuksi vielä pari poikaa. Siiri suoriutui tehtävästään oikein mallikelpoisesti ja varmin siperialaisin ottein :) Siiri hoitaa pienokaisiaan hellästi, mutta varmasti. Pennut ovat virkeitä ja jänteviä ja mamma maistuu! Pentueen isää Kekeä on myös onniteltu tapahtumasta ;)

Pahaksi onneksi kamera ei suostunut yhteistyöhön, joten kuvia pennuista sitten myöhemmin. Joukossa on pari valkoista pinto poikaa, melko musta poika, hiekanvärinen poika ja pari harmahtavan ruskeaa poikaa ja tyttö sekä mustavalkoinen tyttö. Syntymäpainot vaihtelivat 445g - 514g välillä seisemän pennun osalta, mustavalkoisen tytön ollessa selvästi muita pienempi 305grammallaan. Pikkarainen tyttö on kumminkin vaikuttanut aivan yhtä virkeältä kuin muut sisarruksensakin.

Siperialaisilla hännänheiluttajillamme on taito valloittaa hoitajiensa sydämiä ja harjoittelijatytöt Anne ja Emily lähtivät kotiin vievälle lennolle lähes itku silmässä 23.6. Saman päivän aikana Siiri alkoi osoittaa hieman lähestyvän synnytyksensä pieniä merkkejä. Tytöillä jäi toivomansa jännitysohjelma siis näkemättä. Uskonpa, että harmittaa kun tieto ehtii heille perille asti..!

3 kommenttia:

  1. Kiitos! Siiriltä toivottiin kunnon pentue ja poika voittoista eli oikein oli onnistunut tulos :D Jännitellään nyt seuraavaksi teän pentukuulumisia! :)

    VastaaPoista
  2. Hauska kun Petran hellukin oli Keke. Huomenna on ultra ja sitte tiijän tuleeko meillekki pikku pupseja.

    VastaaPoista