Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesä tulee meillekin..

17.05 oli ihan mielettömän hieno ilta! Ukkosta oli ilmassa, aurinko paistoi, välillä tuli pieniä sadepisaroita, usva nousi maasta, oli ihanan lämmintä ja linnut lauloivat. Oli kuin olisi ollut jossain taianomaisessa mystisessä tarinassa mukana.. Luntakin oli tuolloin vielä jonkin verran, nyt se on sentään jo sulanut meiltäkin. Tänä vuonna oli tosi paljon lunta ja se alkoi sulamaan melko myöhään. Aluksi pelotti, etttä tarhat tulisi kurjaan kuntoon lumien alkaessa sulamaan, mutta toisin kävi. Tänä vuonna tarhat pysyivät mukavan kuivina ja näiden kuvien ottoaikaan tarhat olivat märimmillään eli mielestäni ihan mukavassa kunnossa siinä mielessä. Haravoimisenkin olin juuri päässyt aloittamaan. Ja tätä kirjoittaessa se homma on jo tehty. Urakkaa helpotti ja nopeutti huomattavasti myös se, että meille tuli harjoitteluun tosi reippaat ja innokkaat tytöt Anna ja Emily. Seuraava haravointi kierros pitääkin tehdä kohta sen vuoksi, että nyt huskyt tiputtavat talviturkkiaan ja tarhat alkavat saada karvakerrosta..  Larissa ja Artick


Elvis ja Indy

Ara kopissa, Siiri ja Dana

 Viiman pennut ovat kasvaneet kovasti, samoin tietysti Mimmin pennut. Lumi ja Aarni viihtyvät kovasti pikkupentujen kanssa, koska ovat heille sopivamman kokoisia ja niitä on sopivasti kaksi kappaletta, kummalekkin se oma :) Meillä pennut oppii nykyään mukavasti lapsien antamaan käsittelyyn. Niitä paapotaan ja laitetaan solmuun jos jonkinlaiseen ja molemmat tykkää!

Furius ja Lumi

Aarni ja FoxyElektra, Enduro, Eskimo, Artick, Aarni ja Damsel

Aarni selätti Eskimon

Elektra, Eskimo ja Enduro
Artick meinas kyllästyä kun Damsel antoi pusuja koko ajan. Endurokin tuli asiaa ihmettelemään.
Kummalla on pidempi kieli? Voiton vie Enduro!

Jos äiti ei aukaise tarhan ovea, on lapsilla omat keinot! Uura katsoo tarkasti, Dolly vieressä ja Larissa takana. Riima juuri Lumin jalan takana. Näkyypä takana oikealla Castorkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti