Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

G- pennut

Suopunkitytön Eliksiiri x Tullatuulen Keke


Tässä vihdoin pentujen nassukuvat. Kuvat on otettu 3.7.12, eli ovat reilun viikon ikäisiä näissä kuvissa. Pennut ovat jo kasvaneet kovasti näiden kuvien ottamisen jälkeen ja silmätkin ovat jo auenneet viikko sitten. Pennut asuvat edelleen sisällä, mutta ovat ulkoilleet jo muutamia kertoja pihalla. Pentunappulaa ja lihaa ovat kovalla innolla maistelleet, mutta tietysti Siiri emon nisillä viihdytään vielä hyvin. Matolääke sen sijaan arvatenkin oli maultaan pahaa..


poika 1

poika 2

poika 3

poika 4

tyttö 5

tyttö 6

poika 7

poika 8


1 kommentti: