Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


torstai 21. kesäkuuta 2012

OdotustaJännitystä ilmassa. Siirin maha on pyöristynyt mukavasti niin kuin on odotettukin :) Ensi viikon alussa pitäisi syntyä uusia pieniä 'arcticborealaisia'. Mukavan viileääkin ollut nyt viime päivät, helpottaa varmasti Siirin oloa kun lämpömittari näyttää +8 ja aamulla oli vain +5 astetta. Selvästikin maha painaa ja hankaloittaa jo hieman liikkumistakin. Äitinä voin hieman samaistua tuohon olotilaan, kesä kuumalla kun on oman ison mahan kanssa tullut liikuttua.. ;)

Siiri saa vielä viettää aikaa ulkona, mutta on tarkkailun alaisena. Varmuuden vuoksi tarhakaverit Ara ja Dana on siirretty toiseen tarhaan, jotta Siiri saa oleskella rauhassa. Siiri siirtyy sitten sisälle synnyttämään ja pienokaisiaan hoitamaan. Toivon todella, että kaikki sujuu tällä kertaa hyvin. Koska Viiman kanssa kaikki ei mennytkään niinkuin olisi luullut, niin tietenkin sellaisen toistumisesta jää pienoinen pelko.

1 kommentti:

  1. Meillä on ens viikolla Peetalla 33vrk ja sillon olis aikomus kävästä ultrassa tarkistuttamassa tilanne. Jännää odotusta...

    VastaaPoista