Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


lauantai 22. syyskuuta 2012

Voihan kakarat

Pikkukakaroista pitäis saaha otettua uuet naamakuvat ja sivukuvatkin olis kivat, vaan kun en saa aikaseksi sitte millään.. Tässäkin kuvassa kaksi päätä puuttuu, mutta kaikki sentään paikalla ja mammakin pääsi kuvaan. Kakarat ovat tästä jo kasvaneet, kuva kun otettu jo lähes kuukausi sitten.

perhepotretti
Kakarat kasvaa vauhdilla ja tähän asti niitä on uskaltanut juoksuttaa kaikkia yhtäaikaa pihalla, mutta nyt tuntuvat lähtevän hiukka liian kauaksi ja liian rohkeasti, varsinkin jos vähänkään silmä välttää! Olen sitten alkanut juoksuttaa yhtä kerrallaan, saavat samalla yksilöllistä aikaa. Hyvin tuntuvat rohkealta porukalta, yhdessä tai yksinään. Siiri mammaa aloin aluksi viiä päivän ajaksi isojen tarhaan, mutta toin sitten yöksi pentustensa luo. Vauhdilla juoksi päivän päätteeksi tarkistamaan oman pikku riiviölaumansa!
Nyttemmin olen jo siirtänyt puolet pennuista Siirin kanssa isojen huskien tarhaan, tosin tietty ns. pentutarhaan ja toinen puoli pennuista jäi tuohon ensitarhaan.
leikitäänkö?


pikku matkustajat

Pikku Tippa (Gouttelette = pikku pisara eli Tippa) on lasten suosikki ja he haluaisivat joka kerta Tipan mukaan tai muuten vain sisälle leikkimään. Tippa onkin hyvin helppo tapaus, se on aina lähellä vaikka touhuaakin omiaan siinä missä muutkin. Oikein iloinen tytteli. Pikku Tipasta joskus enemmän..


Häh, otitko sie kuvan?!
 Sainkuin sainkin suostuteltua pyöräretkelle otettavaksi mukaan jonkun muun kuin Tipan.. Valkoinen poika (nimi vieläkin hakusessa..) pääsi matkaan ja matkusti niin kiltisti kuin olisi aina kyytissä istunut! Pelkäsin kyllä, että haluasi kovasti pois vaunusta, muttei se niin ollutkaan. Istui vain rauhassa kyytissä.
kaverukset

valkoiset poijjaat
Pikku pojuli tietty pääsi ihmettelemään matkan varrella hajuja. Mielenkiintoisin ja maukkain oli varmaan poron papanat... Pikkukaveri näki matkalla pari mönkijää, niiden ääni vielä vähän pelotti ja kaveri tuli kiltisti viereen istumaan ja ihmettelemmän :)

Mitä jännää siellä on?

Ai ku kauniita kukkasia ja niin oikean värisiä! Näitä voisi kyllä maistaakin..

Mie oon niin söpö!! ;)

'Isoveli' valkea
Väsy yllätti kesken matkan, mutta isoveli toimi hyvänä pehmikkeenä :)
matka jatkui siksi vaunukyydilllä


Lenkin jälkeen päästiin kattomaan sopivasti pikku kakkosta!
jännä kohta menossa, nalle turvana..

tai sitten purtavana..

mutta on tää jännä pikku kakkonen!

mua alkaa väsyttää
Galaksin vuoro päästä sisälle. Muistin vielä ottaa kuvia..


suklaasilmä

täällä sisällä alkaa väsyttää päivän touhut
emmie nukukaan ku koiran(pennun) unta, mitä sie luulit?


13.09 punnittin pikkukakarat, mutten muistanu kameraa käyttää ollenkaan, vaikka kaikki kävivät sisällä punnituksessa ja samalla harjoiteltiin taas kynsien leikkuuta, joka sujui mallikkaasti jokaisen kohdalla! No, näkee ens kerralla oliko se vain sattumaa vai oikeastiko ovat oppineet? Kun vaan jaksais/viittis jatkaa harjoituksia säännöllisesti!!
1. poika 9,3kg
2.poika (Grisli) 10,4kg
3.poika 10,3kg
4.poika (Gekkuli) 10,5kg
5.poika (Galaxie) 9,8kg
6.poika (Gulo Gulo) 9,4kg
1. tyttö (Gouttelette =Tippa) 5,9kg
2.tyttö (Gaselli) 9,1kg
Ja nimet! Miksi kummassa ne on tällä kertaa ihan hirmu vaikea päättää?!!!!? Eli ovat vielä kovasti hakusessa...

TREENI

Treenaamaan ollaan vielä päästy nihkeästi, mutta muutaman kerran kumminkin. Siitä se taas lähtee! Koirat ovat kyllä jo odotavalla kannalla pitkän kesän jälkeen..

1 kommentti:

  1. Oi, meilläkin ois nyt tommosia pentusia jos astutus olis onnistunut. Nyt on vain jäljellä valeraskaus.

    VastaaPoista