Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


torstai 30. elokuuta 2012

Välien selvittelyä

Ainahan kaikki ei mene niinkuin pitäisi ja joskus sattuu ja tapahtuu. Tämä tapaus ei ole ihan juuri tapahtunut, mutta tulipahan mieleen kun kattelin kuvia läpi. Viime keväänä tyttöjen juoksujen aikohin ja tarkemmin Bettyn juoksun aikoihin sattui niin, että kaksi poikaa Ozone ja Keke pääsivät yöllä irti, toinen hyppimällä tarhan yli (Ozone) ja Keke pääsemällä irti ketjusta. Molemmat löytyi rakastuneina Bettyn tarhan eestä, ei siis onneksi sisältä ja temppuja tekemästä.. Kumma kyllä mitään ei tapahtunut poikien välillä!! Mutta seuraavana yönä sitten selviteltiin kumman hellu Betty oikein olisi! Ozonen tarha ja Keken ketjupaikka olivat siten, että pääsivät haistelemaan toisiaan verkon läpi. Ozone työnsi kuononsa liian pitkälle verkon silmästä. Keke säästyi naarmuilta, mutta Ozone näytti tältä:

turpaan tuli!

turpaan tuli!

Tapauksen jälkeen pojat ei todellakaan tykänneet toisistaan, vaikka sitä ennen ei ollut mitään ongelmaa. Jouduin siirtämään Ozonen toiselle puolelle tarhaa, koska kamala meteli poikien kesken alkoi heti jos kukaan ei ollut kieltämässä. Tuuppa lähelle niin..!!! Ozone asui toisella puolella tarhaa siihen saakka kun kuono alkoi olla parempi ja juoksut olivat Bettyllä ohi, tilanne poikien välillä rauhottui. Mutta kyllä niiden välille jäi muisto tapahtuneesta. Tapaus täytyy itekin muistaa pitää mielessä, ettei tule turhaa tappelua poikien välille uudelleen, sillä se on aika varmaa, että jos jotain yllykettä löytyy, niin pojat syttyy toisilleen tapauksen takia herkemmin.
Tältä Ozone näyttää nyt. Pieni arpi jäi kuonon päälle muistoksi tapahtuneesta.

Arpi vain komistaa kunnon jätkiä, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti