Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksyn sävel, treenit

Treenit on siis vihdoin päästy aloittamaan. Ensikierros aloitettiin kolmesta ja seuraavat neljästä kilometrista ja sitä mennään nyt muutamia kertoja alkuun. Mimmin E-pennut aloittivat myös treenin ja hyvin innokkaasti olivat mukana. Olivat tietenkin aluksi vähän, että mitä nyt tapahtuu, mutta äkkiä hoksasivat, että nythän mennään. Se on aina jotenki niin hauska juttu kun näkee kakarat ensikerran aikuisten rinnalla. Osa hyppii vähän kuin jänikset aluksi ja osa heti täysillä eteenpäin, niinkuin Eskimo, Elektra ja Enduro :D Ovat tuossa kuvassa oikealla takaa luettuna: Enduro, Elektra, Eskimo, Dana ja vasemmalla Ässä, Cassius, Columbo ja Saletti.

E-pentueen eka treeni
äiti ja tytär, Betty ja Chacha
traktori tuli vastaan
Simo ja Albugo

Veljekset Albundy ja Augusti
hajut haistellaan reissun jälkeen (tytöt juoksussa = ihania hajuja..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti