Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


lauantai 30. maaliskuuta 2013

'Äffät' reen eteen ja pääsiäisen rusketusajot

Foxy ja Furius pääsivät kokeilemaan valjakossa juoksua auringon paisteessa. Matka ei ollut pituudelta juuri mitään, niinkuin ei ennenkään ensikertalaisten kanssa ja lapset, jotka tietty oli matkassa mukana, olivat vähän pettyneitä rekiretkestä: 'tässäkö se jo muka oli..? Ei me halutakaan 'pentujen' kanssa mennä, mennään uudestaan aikuisten kanssa!' :D Foxy ja Furius puolestaan ei ollut tapahtuneesta moksiskaan, ihan 'vanhoja' tekijöitä. Tarhalle takaisin tultuakin seisoivat vain nätisti valjaissa: 'ota nyt ne kuvat, ole hyvä!'

Takana vasemmalta Blaketon, Furius, keskellä Buffalo, Foxy, keulassa Borabora, Blueberry
Furius

Foxy (takana Buffalo)
Ja koska pääsiäisen ilmat on mahtavan mainiot, olisi suorastaan hullua jos ei kävisi ajelulla! Kun nuoret olivat kokeilleet aikuisten huskien hommia, lähdettiin 'oikealle' ajelulle.
Kohti aurinkoa


Pikku björkiksenikin on testattu ja se on just passelin kokoinen mulle ja lapsille ajella. Eipä tarvi pelätä, että lapsi tippuu kyydistä jos nukahtaa kesken matkan, koska istuu sisällä pussissa :) Kesällä tai ennen uuden rekikauden alkua olisi tarkoitus tehdä uusi rekipussi rekeen. Sanotaan se tässä ja nyt niin sitten se ehkä tulee paremmin tehtyä.. ;) Lionel rekeen jo laittoikin uudet muovit pohjiin ja jarrumattokin on tekeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti