Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pennut kävi ulkona

Pääsiäinen oli niin kaunis aurinkoinen, että vein pennut hetkeksi ulos ihmettelemään. Ja vähän ihmeissään ne olivatkin ;)

Mutta oli kyllä pääsiäisenä mahtavat ilmat! Pakko hehkuttaa!! Artick pääsi myös safarille matkaan. Hienosti jaksoi mukana aamupäivän safarilla, iltapäivällä oli jo selvästi kuumempaa ja jätin nallekarhun kotiin odottamaan.


Pääsiäisauringossa 
 
Safarin jälkeen maistui makkarat ja kuuma mehu!
Tiistaina aamupäivällä oli vielä ihan mukava ilma. Autoin päiväsafarilaiset Lionelin matkaan ja lähin perään itsekseni ajelemaan ja nauttimaan, ilman lapsia tai ketään muuta, kerrankin ihan yksin. Matkaan otin Larissan, Dollyn, Albundyn, Albugon, Augustin ja Cassiuksen. Hymy huulilla matkaan ja taskussa keksiä naposteltavaksi.


ylös

alas

ylös

Hei, kattokaa tänne!

Näköalapaikka

Augusti ihailee maisemiaTytöt otti rennosti keksin syönti tauolla
Edestä vas. Larissa, Dolly, Albundy, Albugo, Augusti ja Cassius

Pääsiäinen on ohi ja tänään sitten tulee vaihteeksi lunta. Ei voi valittaa, aurinkoiset huippu ilmat kesti niin kauan! Artickin pitkä karva ei ole oikein tähän ilmaan luotu ja sen pojan karva kerää sitten mukavasti lumipalloja. Suihkun kautta joutuu sisälle, vaikka lumi puhdasta onkin. Pakko vedellä sulattaa pallot pois, ei ne muuten lähe!

Valmiina lumisotaan: Artickin lumipallovarasto paljastui!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti