Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Uutta kotia vailla

Meillä muutama husky on vailla uutta harrastavaa kotia. Augusti etsii uutta kotia, koska jostain syystä pelkää haalaripukuisia ihmisiä. Ikävä ottaa poikaa mukaan työhommiin kun siitä tulisi sille vain turhaa stressiä. Oman perheen keskenhän se on ihan toinen koira. Hyppää syliin ja tahtoo pusutella.. Eikä ole mikään ongelma ottaa se silloin mukaan, vaan päinvastoin hyppii tarhan oven suulla, että täällä täällä, ota mukaan! Olen sen kanssa ajellu kun kerkeän, mutta huviajeluille ei ole aina aikaa, joten siksi Augusti etsii nyt paikkaa missä saisi oman perheen kanssa harrastaa rekihommia.  Lapsiin se on tottunut myös, sillä nuo meän riiviöt hyppii aina tuolla tarhalla mukana. Augustilla on todettu toisessa silmässä lievä kaihi, mutta se ei sen elämään ole vaikuttanut millään tavoin. Kilpailuissakin se on muutaman kerran käynyt ja sillä on niistä REK2 tulokset. Näyttelystä sillä on EH. Augusti on juossut meillä yleensä vauhtiparissa. En haluaisi luopua pojasta, mutta toivoisin sen saavan juosta ja vetää enemmän kuin mitä se nyt saa. Sen vuoksi sille uutta kotia etsin.
Augusti (Arctic Borealis Augusti Boy)
 Riima on Augustin äiti ja ihana tyttönen. Pitkin hampain etsin sillekin uutta kotia, koska tykkään siitä kovasti. On helppo ja mukava tyttö. Vauhti ei enää välttämättä riitä nuorten mukana ja siksi valjakon tiimeihin valikoituu toiset useammin kuin se. Riima on juossut yleensä keulassa, mutta nykyisin sitten vauhtiparissa. Riiman kanssa olen myös käynyt huviajeluilla lasten kanssa. Riiman kaikki tytöt juoksee keulakoirina ja yksi niistä on meän 'pääjohtaja' eli Saletti. Riimalla on näyttelystä EH. Olisi mukavaa jos Augusti ja Riima pääsisi samaan kotiin.
Riima (Suopunkitytön Angel Of North)
 Osku on jo eläkeikäinen. On juossut tämän talven vielä safareita lyhyemmillä retkillä. Se kuumuu lähöissä hieman, mutta lähöt meillä yleensä jonkin aikaa kestääkin kun useampi valjakko on lähössä yhtä aikaa. Kun juoksutamme huskyja juoksutilassa, niin silloin ei ole mitään ongelmaa muiden kanssa. Osku juoksee vauhti- ja pyöräparissa. Etsii leppoisaa ´kotia, jossa pääsisi kumminkin mahdollisesti vetämäänkin pikkulenkeille.
Osku (Arctic Soul Ozek)
Osku on jo muuttanut eläkepäiviä viettämään tuttuun sakkiin :) Kiitos Oskulle yhteisistä vuosista!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti