Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


perjantai 9. maaliskuuta 2012

Huskyt kotiin :)

Niin ne 'harrastelupäivät' pikkulauman kanssa meni. Mitkä mahtavat ilmat sattuikaan!! Varmasti ne kevään parhaat: yöpakkanen piti reitit ja lumet hyvänä, kevät aurinko lämmitti päivällä ja illalla/yöllä täysikuu pilvettömällä taivaalla ja kaiken päälle upeat revontulet. Ei jääny paljon puuttumaan. Tänään oli pilvinen päivä, heti eri fiilis, mutta ei paljon hidastanut meitä: tottakai käytiin ajelulla ja meän harrastevaljakko kiiti ja liiti liukkaalla ja kovalla reitillä. Stasin vauhti ei enää riitä nuorempia vastaan, joten vauhdin hurmaa piti säädellä jarrulla, vaikka lapset hihku tyytyväisenä vauhdista :) Miksi jarrutat? No, ettei Stasi parka jää muiden jalkoihin: sitä pittää aina hitaimman mukaan ajaa, ymmärrättehän lapsoset?

Reissun jälkeen juoksutettiin vielä pennut muiden kanssa juoksutilassa. Tänään oli Enduron vuoro tulla sisälle, eilenhän oli Elektran. Viima on myös ahkerasti ollut meiän seurana sisällä, kohtahan se kumminkin tulee pidemmäksi aikaa sisälle asumaan, joten pehmeä lasku meneillään, oppii 'talon tavoille'. Helppo tyttö, aivan kuin olis ennenkin sisällä asunut.

Illalla työsakki palas takaisin kotiin. Mie lupauduin syöttään kun halusin nähä missä kunnossa ovat ja muutenkin. Harrastelupäivät muuttuivat taas elämäntapaan :) Ihania nuo hännänheiluttajat!
Huomenna osalla taas työpäivä.
ja kaikilla oli niin mukavaa!

passitarkastus

pentujen passitarkastus :)

seuraa johtajaa

täältä tullaan!

spurtti
leikitään kukkulan herraa

Popeye miettii hyppyä alas

tungosta
revontulet Arctic Borealiksen yllä

täysikuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti