Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Pakkasta

Pakkasta ei kauheasti ole ollut, mutta nyt muutaman päivän jo. Kylmimmillään oli -27 astetta ja kylmältähän se tietenkin tuntui. Joulusesonki ajettiin mukavissa n.-10 asteen pakkasissa, sopivasti kylmää asiakkaita ajatellen eikä tarvinnut kerrankin mushereidenkaan palella safareita ajaessaan.

Toiveissa oli, että Lionel olisi päässyt osallistumaan ens viikonlopun Eastpointiin, mutta ei nyt sitten valitettavasti pääse. Harmittaa! Sen sijaan lähtee Mikaelin kanssa safarille pohjoista kohti eikä edes koirilla vaan moottorikelkalla. Koirat jäävät siis kotiin minun ja harjoittelijoiden hoiviin. Nyt on sitten seuraavana tähtäimessä Ruuhirodiin osallistuminen. Vielä näyttää siltä, että sinne pääsisi, mutta ei nuolaista ennekuin tipahtaa..

Kaikki tarhan huskyt on punnittu ennen treenikautta, treenikauden lopussa ja joulusesongin jälkeen. Tarkoitus olisi punnita vielä ainakin koko sesongin jälkeen koko tarhan jengi. Ollaan nyt ihan mielenkiinnosta seurattu miten hyvin silmämääräisesti ja tunnustelemalla koiraa ollaan osattu arvioida koiran paino ja sen mahdollinen muuttuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti