Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


torstai 29. joulukuuta 2011

Lunta sataa tänäänkin

Treenilausi loppui aikanaan yhtäkkiä huonojen ilmojen vuoksi kuin seinään. Tiet ja polut olivat mahdottomia koirien juosta. Mutta onhan ne treenit muutenkin jääneet, kausihan on jo alkanut ja huskyt ovat safareita jo juosseet. Lumi saapui maahan onneksi ajallaan, ei siis yhtään liian aikaisin! Ja joulukuun alusta sitä on tullut sitten lähes tulkoon päivittän, mutta pakkasta ei vielä oikeastaan ole juuri ollut. Kyllä sormet ja varpaat tykkää kun ei tarvi palella.. Safarien matkat vaihtelevat ihan lyhyestä ringistä 20km.

Mimmi on saanut neljä söpöä pentua, kolme tyttöä ja yhden pojan. Eiffel, Eskimo, Elektra ja Enduro ovat kasvaneet  kovasti elämänsä viiden ensimmäisen viikon aikana.Tässä pennut pääsivät ulos ensimmäiselle pulkkareissulle, nyt tuskin  pysyisivät ihan yhtä kiltisti paikoillaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti