Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


maanantai 30. tammikuuta 2012

Peilikuva hämmästyttää aina!

Peili on sitten ihmeellinen asia. Sisällä asuvat koirat on niin tottuneita peiliin, ettei omaa kuvaa tarvi ihmetellä. Mutta jokainen ulkona asuva ihmettelee sitä takuu varmasti. Saa aina hymyn huulille kun koira hoksaa, että peilistä (tai vaikka uunin luukusta) kurkkaa joku komea kaveri tai kaunis neito! Ja asiahan pitää tarkistaa uudestaan ainakin muutaman kerran.. Nyt oli Nikin vuoro huomata kuinka komea kaveri hänestä onkaan kasvanut!
Tänään on ollut oikea pakkaspäivä -30 astetta lähes koko päivän. Aurinko lämmitti sentään päivän -27 asteeseen. Yöpakkanen kirinyt -34. Mutta kaikki näyttää kyllä niin kauniilta tällaisena päivänä! Kuvaa en tietenkään hoksannut muistoksi ottaa ja nyt on jo liian hämärää. Tänään huskyt ovat sitten vuorotellen päässeet sisällä käymään kynsien leikkuuseen, tai puolet niistä ja huomenna homma jatkuu. Tällä kertaa se en olekaan mie joka kynnet leikkaa vaan Lisa ja Nils, työssäoppijat Hollannista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti