Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


lauantai 29. lokakuuta 2011

Mimmi on Lumin husky

Treenit jatkuu edelleen. Huskyt juoksevat tällähetkellä vielä 6-8km lenkkejä mönkkäriä vetäen.Välillä ollaan oltu lasten kanssa treenissä mukana. Ovat aina yhtä innoissaan matkaan lähössä. Ja kyllä siis molemmat: lapset ja sipet. 'Onko kivaa? ON!!' Ja se vasta mukavaa on kuulla.. Innoissaanhan he aina tuolla tarhalla kiikkuvat ja hommailevat omia juttuja, ja auttavat ja 'auttavat'.. Niin ja kohta hoitavat koko homman, kun se on aina mie, mie.. ;)
Kuvassa Larissa ja Mimmi. Mimmi on sitten Lumin husky, on ihan itte sen omaksi valinnut. Ja mukava tyttö Mimmi onkin! Ja Lumi tietenkin myös!

1 kommentti: