Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


perjantai 22. helmikuuta 2013

Furius valjaissa osa 2

Osa huskeista yösafarilla ja toiset päiväsafarilla. Tarhalla ei siis ole mulle edelleenkään koiria valjakkoon, mutta mitäpä siitä, sillä tänään lähdettiin jatkamaan Furiuksen kanssa vetoharjoituksia potkurikyydillä. Hollantilaistytöt Ayla ja Lisa ehtivät juoksuttaa pentujengin, nuorison ja vapaapäiväläiset tarhalla, joten Furiuskin oli jo lihakset valmiiksi lämpimänä. Taisipa jopa valpastua nähdessään, että kannan valjaita ja tulen sitä kohden. Astun tarhaan ja pyydän Furiuksen istumaan ja hops valjaat päälle ja panta kaulaan! Artick ja Furius tervehtivät, innostusta ilmassa! Alku oli hieman ihmettelyä, että mitä tässä nyt oikein piti tehdäkään.. Mutta aika pian poitsuli hoksas taas idean. Tämä on siis Furiuksen toinen kerta valjaissa potkurin edessä.


Naapurin koirat ohitettiin aika nätisti, hieman vilkuilua äänen suuntaan: kuka siellä oikein haukkuukaan? Furius yritti aika kivasti laukalle, mutta mun kunto kun on nolla, niin pakostakin joutui raville. Odotan innolla sitä, että Furius ( ja Foxy) pääsevät kokeilemaan valjakkoon miltä se juokseminen siellä tuntuu. Ja muutkin nuoret tässä keväällä. Se on aina niin jännä hetki kaikille!Mukava fiilis jää itselle kun näkee, että koira nauttii just siitä mistä pitääkin! Ja pakko hehkuttaa ilmoista. Tänään oli taas niin ihana aurinkoinen päivä. Pikku pakkanen ja aurinko, joka jo lämmittää. Ai ai, voiko olla mahtavampaa?!! Taisipa olla sellainen päivä, etten oikein uskokaan, että se olin todella minä, joka sen koki..! ;)1 kommentti:

  1. Miten sie saat tänne videoita, kun mie yritän ladata tuosta mistä kuvatkin mutta video napista niin se lataa ja lataa??? Mulla ei ole onnistunu videoitten lataus ku viimeksi vuosi sitten. Neuvoja????

    VastaaPoista