Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuu

Johan oli ilmat upeiden alku marraskuun kelien jälkeen! Vettä, vettä ja vettä. Tuli pakollinen tauko reenissä kun jokapaikka pelkkää jäätä ja vettä. Kumisaappaat jalassa ja lisänä jääpiikit pohjissa, muuten olis ollut mukkelis makkelis joka askeleella tai ainakin joka toisella.. Aikamoista taiturointia oli koirien syöttöön meneminen kun ruokakuljetus tapahtuu pulkalla ja tarhalle mennään pienen alamäen kautta. Pulkka pyörähti aina ympäri ja siitä se sitten kulkeutui mäen alas takaosa edellä. Ensialkuun oli hankalaa, mutta kun hoksasi missä kohtaa pulkka pyörähti, niin sitten alkoi sujua paremmin.

Ei ole lunta liikaa vieläkään, mutta on sitä sentään jonkin verran tullut. Lisääkin saisi tulla! Pakkasta sensijaan on ollut ja sehän on hyvä, järvet ainakin on jäässä! Kauden ensimmäinen safarikin tehtiin -25 asteen pakkasessa Suomen Itsenäisyyspäivänä. Ja taas sitä mennään...

Meille on saapunut myös porukkaa tänne tarhalle hommiin. Marraskuun lopussa saapuivat Mickael, Lionelin veli, ja Kevin Ranskasta ja sitten joulukuun alussa Ayla ja Lisa Hollannista. Huskymme ovat siten kielikoulussa, osaavat sitten kuunnella asiakkaiden juttujakin sujuvasti :D Tervetuloa vaan tytöt ja pojat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti