Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Jouluaatto meni jo

Jouluaatto meni ja uusi vuosi lähestyy.. Laitetaan silti tänne vielä jouluntoivotus kuva: Valkoista Joulua!
Ja valkoinenhan se meillä oli :)


Artick sai esittää tonttua
Safarit ovat siis alkaneet ja se kauden ensimmäinen safari tehtiin aika vähässä lumessa. Sittemmin on luntakin onneksi tullut :) Joulukuun safarit ovat lähinnä lyhyttä kierrätystä, mutta yösafarilla on osa huskeista käynyt ja luulenpa, että se on koirille mukavampi tapa safaria juossa tai pidemmät safarit ylipäätään. Kysyy paljon huskilta juossa sitä samaa lyhyttä rinkiä uudelleen ja uudelleen, mutta kyllähän ne kaverit senkin tekee. Kysyvä ilme johtajakoiralta, että ihan tosi vieläkin..? No, hyvä on.. ja taas mennään uudet hymyilevät asiakkaat kyydissä JIIHAA!

paluu safarilta kenneliin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti