Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lunta!

Yöllä oli pakkanen ja aamulla maa kuurassa. Päivällä alkoi satamaan lunta ja satoi sitten loppupäivän. Aina se yllättää...
Hei, tänne tuli jotain valkoista!
treenimönkkärin uuet vaatteet
tytöt
Mimmi ja Mimmin tytöt Elektra ja Eskimo sekä Dana
Keke, Uura
Dollyn venytys ja haukotus

2 kommenttia:

  1. Ei tälläistä saa kirjoitella tänne :/ Täällä etelässä tulee kaatamalla vettä. Pari kertaa ilma viilentynnyt niin et maassa ollut routaa mutta jo samaisena päivänä lämpötila kohonnu yli +5 ja vettä vaan ropisee oikein urakalla :(

    VastaaPoista
  2. Kyllä se talvi sinnekin ehtii! Meilläki se oli vaan lainassa, antoi vaan ensi muistutuksen ;) Toiveissa itellä on, että ensin ne pakkaset ja sitten vasta lumi päälle!

    VastaaPoista