Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


maanantai 7. toukokuuta 2012

Riima ja Augusti

Augustia naurattaa

Riima ja Augusti etsivät vielä sopivia koteja. Mahtavinta olis jos koirat pääsisivät samaan kotiin. Kerrostaloon Riimaa ja Augustia emme myy, ovat koko elämänsä asuneet tarhassa ja sisällä olleilleet vain satunnaisesti. Eipä silti kyllä varmasti sisätiloissakin viihtyvät, ihmisistä kun tykkäävät kovasti. Augusti karsastaa edelleen suuria ihmisjoukkoja, mutta oman perheen kesken on oikea sylikoira, joka tahtoisi pusutella. Molemmat koirat tulevat juttuun lasten kanssa. Augusti vetää hyvällä asenteella, Riima osaa ottaa lunkisti jos sille päälle sattuu. Ovat hyviä syömään ja käyttävät ruuan hyvin. Lue lisää: http://arctic-borealis.blogspot.com/2012_03_01_archive.html

AugustiCassius ja Augusti

Veljekset Albundy, Augusti ja Albugo. Pojista on vaikeaa ottaa kuvaa kun tuppaavat aina syliin..

Riima ottaa aurinkoa

Mie nautin vaan :)

Tytöt ottaa auringossa rennosti, Riima takana oikealla nukkumassa.

Riima ja Stasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti