Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Hyvää vappua!

Vappuajelulla

Lunta riittää vieläArtickilla tuli kuuma loppumatkasta
Tänään oli ihana aurinkoinen ilma ja lähettiin vappuajelulle koko perheen voimin. Lunta riittää ja hanki kestää, jos lähtee vaan ajoissa matkaan. Muuten aurinko kyllä pehmittää reitit ja tarhallakin saa kattoa mihin astuu tai on polvia myöten lumessa. Artick halus lähteä tietenkin matkaan, meinas olla turhankin innokas alkumatkalla. Loppumatkasta alkoikin vauhti hidastua ja jolkotteli perässä iloisena ja pysähteli nuuhkimaan hajuja matkan varrella.
Viime vuonna olin päässyt jo haravoimisen makuun tarhalla, nyt saa vielä odotella sitä urakkaa. Kyllä se nurkan takana kumminkin odottelee jo..

Tältä näytti tarhalla viikko sitten... Kuvassa Uura


 Pikkupennut Foxy ja Furius kävivät irrottelemassa ja tutkimassa pihalla paikkoja. Artick oli vähän ihmeissään kun pennut ei pysyneet sen vauhissa mukana.


Täältä tullaan
Hei, oota mua!

Mitähän tuolla on?
Entäs tuolla?
Furius


Foxy

Artick


Huiii te ootte pieniä riiviöitä! Huii ku oot iso kaveri!

Vapun väsyneet juhlijat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti