Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Päiväsafarilla

Eilen päästiin päiväsafarille mukaan lasten kanssa ensimmäistä kertaa. Mentiin kylläkin moottorikelkalla lasten kans, mutta olipa sekin ensimmäinen kerta. Aarni jaksais olla mukana jo mukavasti, mutta Lumi nukahteli tuon tuosta. Oli vaihteeksi taas kaunis kevätilma lumipyryn ja tuiskuttelun jälkeen. Lionel kävi aamulla lanaamassa reitin, koska edellinen päivä ja yö toi aikamoisesti lunta. Huskyt jaksoi mukavasti, vaikka reitti oli aavistuksen pehmeä ja upotteli jos vähänkään astui reitiltä sivuun. Saa ihmetellä miten ne jaksaakin, kun jos ite joutuu vähänkään pehmeässä lumessa tarpoon, niin on ihan puhki. Ja oli niin lämmin ilmakin.

Mahtava työpäivä koko perheen kanssa! Tällaisia päiviä lisää!! Lounas maistui hyvälle! Kyllä se isi osaa kokata :) Ainoastaan Artick ei päässyt osallistumaan päivään meän kanssa. Jouduin tuomaan sen takaisin alkumatkalla, ihan liian kuuma ja pehmeä reitti sille jäänallekarhulle juossa mukana. Sekin pojuli on jo 7 vuotta täyttänyt (02.03.12), mihin se aika katoaa?!
tassujen puhdistus, saksille siis hommia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti