Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Arkista luksusta

On se muuten arkista luksusta kun pääsee ihan yksin tarhalle, vaikka vain syöttään huskyja. Vaikka olis kuinka laiskalla päällä ja ilmakin harmaa, märkä ja kylmä eikä ollenkaan houkutteleva, niin se kaikki vain unohtuu. Ei vielä siinä vaiheessa kun kiskoo päälle oransseja kurahousuja ja vihreitä kumppareita, mutta viimeistään kun aukaisee tarhan oven ja kaikki ne n. 50 iloista hännänheiluttajaa ottaa sinut (tai sen ruuan, mutta se on sivuseikka..) innoissaan vastaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti