Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


maanantai 12. lokakuuta 2015

It's training time!

Summer is officially over. The weather is getting little bit colder and the days are getting shorter every day...

We have started to train our huskys to get ready for next season. And they are exited! And so are we! There's new beginners for this season from our J-, K- and L-puppies (Jippu, JouJou, Jupiter, Kaveri, Kundi, Kodiak, Koyuk, Kettu, Kmarsu, Kuura, Lara, Lumikki, Lock and Lobo) born summer 2014. It's always very exiting to see how they grow in your eyes when they get their harness on! There's always a big hope that they will grow to be good as a sleddogs, but that we'll know better in few years. The few first rounds they usually look like they are related to rabbits mixed with squirrels.. :) But so far so good our yearlings have shown to be enthusiastic and happy in harness.


Kesä on virallisesti ohi. Ilmat ovat kylmenemässä ja päivät lyhenemässä joka päivä hieman lisää..
Blogin kirjoittaminen on jäänyt hieman ja yritän ottaa itseä niskasta ja päivitellä jotain kuulumisia hieman useammin... siis ainakin yritän.. Toiseksi yritän laittaa tekstiä myös englanniksi, vaikkei sen kirjoittaminen vahvinta olekaan. Mutta asiaan:

Me olemme aloittaneet treenaamaan huskyjamme seuraava kautta varten. Ja ne ovat innoissaan! Niin kuin mekin! Meillä on uusia aloittelijoita tälle kaudelle meidän 2014 syntyneistä J-, K- ja L-pentueista (Jippu, JouJou, Jupiter, Kaveri, Kundi, Kodiak, Koyuk, Kettu, Kmarsu, Kuura, Lara, Lumikki, Lock ja Lobo). On aina jännä nähdä miten 'pennut' kasvavat silmissä kun ne saavat valjaat päälleen! Ilmassa on aina toivoa, että niistä kasvaisi hyviä rekikoiria, mutta sen me saamme selville muutaman kauden jälkeen. Muutaman ensimmäisen kierroksen aloittelijat erottuvat vanhemmista huskeista ja näyttävät jotakuinkin olevan sukua jäniksen ja oravan sekoitukselle.. :) Tähän asti on näyttänyt hyvältä, nuoriso näyttäisi innokkaalta ja iloiselta porukalta vetohommiin.:)

Our summer trainee from France, Luca, had a chance to go with our huskies with Lionel
Siiri and Neito


Brothers He-Man and Hessu

Brothers AB Ice and AB Igloo

AB Lobo, one of the new beginners for this winter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti