Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


torstai 18. joulukuuta 2014

Kausi on avattu!

Kausi on avattu ja huskyt ovat jo muutaman viikon töitä tehneet. Nuorisokin eli toissa kesän pennut ovat olleet mukana. Kokeneemmat konkarit erottaa siitä, että niillä on enemmän malttia odottaa liinoissa safarille lähtöä, mutta nuoriso on hieman kärsimätön vielä.. 'Lähdetään jo!' huutoa tulee.. Mutta joulunaika on aika hyvää opetusta, sillä matkaan kyllä lähdetään ja lähdetään vielä uudemmankin kerran ja vielä kerran ja ehkäpä jopa vielä kerran.. Safareiden matkat vaihtelee 2km - 20 km välillä, tosin lyhyempiä matkoja sitten juostaankin useampaan otteeseen päivän aikana ja 20km matkaa pariin otteeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti