Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


tiistai 15. lokakuuta 2013

Ensi lumi ja haravointi hommia

Lumi käväsi kylässä,  mutta vain pikaisesti. Se tuli muistuttamaan meitä: Talvi on jo nurkan takana.. Vaikka lumesta tykkään paljonkin niin en vielä sitä toivo. Ensin pakkanen! Kiitos.

Tytöt odottaa, mitäs nyt tapahtuu..

Ensilumen treenit

Pikku tauko

Artick ja Indy pääsivät (=lue joutuivat) odottamaan tarhassa.SYKSYN LEHDET SAA KYYTIÄ PIKKUTASSUJEN ALLA


Syksyn lehtien haravoimispuuhat on vielä kesken, mutta paljon on jo harava heilunut pihalla! Pikkutassut ovat olleet innoissan ja juoksevat pihaa sinne ja tänne. Kameran kanssa ei pysy millään perässä! Jos kamera on kädessä niin pennut viuhahtaa ohi tuhatta ja sataa, jos kameran saa pois käsistä niin johan poseerataan nätisti ja kun kameran kaivaa taas esiin niin ralli jatkuu.. Kas näin: :D


Wiuh

Wiuh! Kilpajuoksu (kokonainen koira kuvassa, jee!)

Wiuh! Häntä..

Wiuh! Pentu, josta piti ottaa kuva meni jo, mutta seuraavat tuli..
Indy sentään makaa paikoillaan. Pennut riekkuu, kivat leikit!
Se on mun kongi. Uskokaa tai..!

Vetoleikkejä myös tottakai!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti