Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kesällä kerran..

Meillä on ollut lämmin kesä ja vesisateet ihanasti vähässä. Huskyt ovat viettäneet kesälomaa ja kesäloma jatkunee vielä edelleen. Syksy ja sen tuomat reenin aloitukset ovat vielä siellä edessä päin, mutta tulossa niin varmasti kuin se odotettu talvi pakkasineen. Sitähän sitä jollain tasolla jo odottaa.. Mutta vielä on kesää jäljellä.. vielä tulee aurinkoisia päiviä..

Meillä on ollut pienten kirsujen tohinaa ja tassujen tanssahtelua. Ja tohina senkun kasvaa pentujen kasvun mukana. Tarhassa on kasvamassa 14 pientä arktista hännänheiluttajaa ja kaikki jäävät meille kotitarhaan, joten aika ei tule todellakaan pitkäksi niiden kanssa touhutessa! Mamma mia mitä sirkusta aina välillä!

Lapset ovat saaneet olla pentujen nimien keksimisessä mukana, joten nyt meillä on kasvamassa mm. Hello Kitty niminen huskyn pentu ja sitä todellakin kutsutaan Hello Kittyksi! Muut nimet ovat Hessu Hopo, Helinä Keiju, He-Man, Tutkija, Prinsessa, Smouky, Tanana, Amarok, Nukilik, Ihqu Ihana, Igloo, Ice ja Ikaoka. Ja lapset tottakai tunnistavat joka ikisen niistä ja touhuavat minkä jaksavat niiden kanssa. Pennut ovat todellakin saaneet tottua lasten käsittelyyn!

Saletti ja vauvat
Osataan me ottaa rennostikin

Leikin jälkeen väsyttääJos on pentuja tullut kenneliin niin muutama muutos on aikuisten osalta tullut myös. Obelix on muuttanut meiltä etelään Poriin saakka ja viettää nyt mukavia päiviä vanhemman huskiherran kaverina. Ja rakas Daami on päässyt ikuisille juoksukentille Stasin (veljensä) valjakkoon juoksemaan. Kiitos Daamille yhteisistä vuosista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti