Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


lauantai 23. marraskuuta 2013

Treenit jatkuu

Huskien treenit senkun jatkuu. Ilmatkin ovat olleet kohtalaiset tähän puuhaan, vaikka viikonpituinen katkos tulikin treenipäiviin liukkaiden kelien vuoksi vähän aikaa sitten. Huskyt edelleen vetää mönkijää, lunta on, mutta melkoisen ohut kerros vaan. Kyllä sitä jo pikkuhiljaa saisi tulla jo lisää! Yksi -20 asteen pakkaspäivä on saatu kokea ja tuntuihan se vähän kirpakalle, mutta voittaa vesikelit mennen tullen!
Pennelit kasvaa hyvää vauhtia ja alkavat olla jo puolivuotiaita. Juoksutarhassa on vilinää pentujen siellä juostessa. Spurtti sinne ja spurtti tänne! Vaan yritähän saada kaikki yhteen kuvaan...

Pentujen rokottaminen/siruttaminen olikin aika hauskaa puuhaa kun luulivat varmaan, että pääsevät leikkimään. Otit yhtä pentua tarhasta ja kaikki oli sitä mieltä, että NYT! Kaikki puskivat ovesta läpi yhtäaikaa minkä vain jaksoivat! Mutta meitäpä oli kolme käsiparia (minä, Anne ja Emily) ottamassa pentuja kiinni ja eläinlääkäri valmiina rokotteen kanssa ja niin vain saivat jokainen rokotteen vuorollaan ja se leikki olikin vain sen pituinen sillä kertaa. Pennut vähän hölmistyneinä, että siinäkö tosiaan kaikki?!?

Artickilla halko suussa, kuinkas muuten..


Emily ja Anne antaa vauhtia Lumille. Yleisö hurraa takana :)

Treeniä ilman lunta.. Saletti johtaa.


Valjaat päälle. Larissa ja Mimmi odottaa nätisti.

Andy odottaa treeniporukkaa kotiin, äänet lähestyy jo.
Artick ja Augusti kuuntelee lähestyvän valjakon ääniä.

Perillä.


Viima ja Dana (aina ilman korvia kuvissa!)

Nuorisoa kehotetaan ottamaan rauhallisesti. Emilyllä (vas.) puhuttelussa Grisli ja Annella Galaksi.

Maisema muuttuu valkeammaksi ja sinisemmäksi..

Blueberry ja emonsa Saletti Häiriökoiria ja lapsia matkan varrella..


Anne ja Emily ovat palanneet jo Hollantiin. Tytöt lähtivät jokin aika sitten ja jo samaisena iltana kurvasi pihaan meillä viime talvenkin viettäneet hollantilaiset Ayla ja Lisa sekä heidän mukanaan meille uusi tuttavuus Ben, Lisan koira. Aluksi uutta koiraa tontilla vieroksuttiin muiden hännänheiluttajien puolesta, mutta pikkuhiljaa aletaan jo tottua tulokkaaseen eikä meteli ylly ihan mahottomaksi Benin juostessa pihalla.


Ben, Indy ja Artick

Lisa ja Ayla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti