Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pennut kasvaa

sisko ja veli, lällälää :)

F tyttö söpöliini

F poika ponteva

Viima-emo ja pentuset

Äiti ja tytär
Pennut on jo aukaisseet silmät ja yrittävät kovasti eteenpäin. Vielä ei touhua kauan jaksa vaan uni tulee silmään kesken kaiken ja ainakin heti kun saavat masut täyteen.. Viima on todella rauhallinen ja antaa jo lasten helliä pentujaan hermostumatta, mutta tarkkailee koko ajan vieressä. On hyvin valppaana  ja heti paikalla jos pentu päästää pienenkin äänen :) Pölynimurikaan ei enää tunnu juuri häiritsevän Viimaa, pakko imuroida ahkeraan, sillä karvaa lähtee kun takkatuli lämmittää... 
Tyyny oli pehmeä kuin emo, mutta missä nisät..?


Äitii, missä ooleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti