Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


maanantai 2. huhtikuuta 2012

Okko

Ihan hirveä ikävä mun kultaisista kultaisinta Okkoa. Siitä tulee jo kaksi kuukautta kun sain painautua sen pehmeää turkkia vasten viimeisen kerran.. Ei ole mennyt päivääkään. etten olisi ajatellut uskollista ystävääni. Ei ole toista koiraa tullut vastaan, joka olisi ollut kiltimpi kuin Okko! Minun ihana oma ukkelini, Okkeli Pokkeli oikea Oltermanni! Yhteisiä vuosia saatiin kulkea 13 vuotta ja luulin niiden vielä jatkuvan, mutta niin vain yllättäen tuli eron hetki ja lunastin lupaukseni, jonka ystävälleni olin antanut. Nuku rauhassa rakas ystäväni. Ikuisesti olet sydämessäni ja muistoissani sua halaan ja rutistan ja sinun kanssasi kuljen meidän yhteisiä polkuja. Cocan kanssa taas yhdessä saatte kulkea, kaverukset parhaat.
Kaverukset
Halon kantaja


Okko, mie ja Coca


Okko iloinen noutaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti