Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


tiistai 23. joulukuuta 2014

Iloista Joulua! Merry Christmas! Joyeux Noël!

23.12.2014


Tänään oli kaunis, mutta kylmä pakkaspäivä. Se ensimmäinen -25 astetta kyllä tuntui taas aika hrrr.. Mutta niin jouluista ja valkeaa :) Iloista joulua kaikille!

Tänään lähtivät Anne ja Emily kotiin joulua viettämään. Kiitos Anne ja Emily! Toivottavasti nähdään taas! Thank you Anne and Emily! Hopefully we see again! Tytöt kävivät hoitamassa ja treenaamassa huskyjamme jälleen, ovat menettäneet mitä ilmeisemmin sydämensä meidän huskyillemme! Mikael puolestaan saapui pari päivää sitten muutamaksi viikoksi joulun ajan kiireitä auttamaan, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti