Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Myytävänä pari nuorta narttuaMyydään 16.05.2014 syntynyt nuori sh narttu  Arctic Borealis Jupiter.
Jupiter on reipas ja leikkisä tyttö. Jupiter etsii kotia missä pääsisi harrastamaan rekikoiran touhuja isona tyttönä!

Jupiter

Jupiter


Pikku Jupiter kesällä
Myytävänä Helinä Keiju.

Helinä on syntynyt 8.6.2013. Helinää ei ole rekisteröity, mutta sen vanhemmat ovat puhtaita siperianhuskyja, jotka ovat luotettavia työkoiria safareilla. Helinä on tänä syksynä aloittanut vetoreenit aikuisten huskiemme tapaan ja vetää hyvällä asenteella samoin kuin kaikki sisaruksensakin. Helinä  on hyvin kevyt rakenteinen nuori narttu, joka haluaisi olla kaikessa mukana koko ajan. Helinä etsisikin hieman pienempää laumaa kuin omamme on. Tykkää saada huomiota ja rapsutuksia. Treeneihin lähtiessä ja sieltä tullessa kulkee irti. Tottunut lapsiin. Helinä on rokotettu ja sillä on mikrosiru.

Lisätietoja Helinästä ja Jupiterista sähköpostilla: millatee@outlook.com tai puhelimitse 040-5719034.
Likka on löytänyt uuden kodin!

12.06.2014 syntynyt Arctic Borealis Lapin Likka.
Eikä Likka lähtenyt uuteen kotiin yksin, vaan kaveriksi lähti AB Jurakin!
Onnea tytöille uuteen kotiin! Ja rekikoiramaisia touhuja tulevaisuuteen! :)
Likka hammaslääkärinä :)
Likka vasemmalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti