Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Furius (AB Fast And Furious)

Tänään (taas) niin mainio ilma! Aurinkoa ja pakkasta. Olen yksin kotona ja nautin hiljaisuudesta. Olisin NIIN voinu mennä ajelulle huskien kans, mutta..! Eihän tarhalla oo tietenkään nyt ketään, paitsi nuoriso, joka ei oo vielä ollu liinoissa. Artickista ei oo apua, se ei halua valjaisiin. Katselen tarhalla ympärilleni. Furius ja Foxy, nehän olis jo sopivan ikäisiä, muttei oo vielä ehtiny reen eteen. Valjastan Furiuksen, tuon iloisen veijarin, potkurin eteen ensimmäistä kertaa.Jos on itellä vähänkään huono päivä tai harmaa mieli niin tämän kaverin seura saa suupielet ylöspäin. Mahtava persoona tuo Furius, iloa täynnä, vähän sellainen vekkuli kulta! Ehkä hieman kuin Vaahteramäen Eemeli. Ja kyllähän meillä, mulla ja Furiuksella, oli hauskaa. Furiuksen suunta on muuten eteenpäin :) Kuiskaan pihalle tultua Furiuksen korvaan: 'Olisitko mun tuleva johtaja?'

Furius-veijari-Furijussi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti