Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Nuoret hotdogit

Mitäs meidän nuoret huskynalut tekevätkään kun työikäiset ovat työkeikalla? No, opettelevat olemaan aika 'hotdogeja'.. :)

GP, Galaksi, Grisli, Gulogulo, Gekkuli, Greippi, Gaselli, Tippa, Furius, Foxy, sekä Indy pitävät hauskaa kun muut ovat poissa tarhalta. Artick pitää jöötä yllä.

On siinä vilinää ja vilsekkettä kun nuoret juoksee, mutta tämä porukka muistaa tulla aika ajoin luokse ja hyppii syliin. Tykkään kyllä kun koira muistaa käydä aika-ajoin ilmoittamassa, että täällä ollaan! Katsotaanpa kun vuoden ikä lähestyy, että malttavatko sittenkin tulla vai tuoko murkkuikä sen uhittelevan jakson joksikin aikaa? Sen kun nuori sanoo illistäen: Ähäkutti, etpä saa kiinni vaikka oon ihan tässä.. Ainakin G- pentujen emä Siiri oli just sellainen ja nyt on kuuliainen luoksetulossa kuten pitääkin. Muistan eräänkin kerran kun Siiri oli noin vuoden iässä ja päästettiin se irti. Siinä meinas alkaa jo höyry nousta korvista kun Siiri juoksi koko tarhan ulkoreunaa myöten ympäri ja kääntyi aina toiseen suuntaan kun yritit lähestyä. Päästi tietenki niin lähelle, ettet aivan ylettynyt, mutta melkein. Eipä uskois nyt! Samoin on F-pentujen emä Viima helppo, kuuliainen kun pyydetään luokse. Helpottaa koiran kuin omistajankin elämää kun koiralla on luoksetulossa korvat. Todellakin!

1 kommentti: