Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Silmätarkissa Rovaniemellä

Eilen eli lauantaina käytiin Rovaniemellä Pekka Sarkasen luona tutkituttaan Blueberryn, Uuran, Simon ja Nickin silmät. Matka meinas loppua lyhyeen, koska auto meinas tehä tepposet 10km jälkeen ja jouduttiin kääntymään kotiapäin takasin. Soitto eläinlääkäriin, että sori nyt taietaan myöhästyä, haittaako? Ei onneksi haitannut ja ystävällisesti sanottiin, että tulkaahan ihan rauhassa, kyllä te pääsette sisään myöhemminkin kuin varattuna aikana.
Auto alkoi pelaamaan, matka jatkui ja perillekin päästiin. Koirat kävivät pissillä ja sitten saivat tipat silmiin ja hetken odottelua. Aarni oli mukana (Lumi halus jäädä mummun luo) ja hänelle luin odottelutilasta löytyneet lastenkirjat: Koira tohtori ja Palleroinen autiomaassa. Sitten olikin ensimmäisen huskyn vuoro, joka oli Nicky, mennä tutkittavaksi. Seuraavaksi meni Uura, sitten Simo ja viimeisenä Blueberry. Pekka kehui koirien käyttäyvän hyvin, tuli tietysti kiva mieli kommentista :) Simon mikrosiru ei meinannut heti löytyä, mutta löytyipäs sitten lopulta oikealta puolelta kun sirulaite sai uudet patterit sisälleen. Laite vaan aluksi piippaili ihan kuin kaupan kassan äänellä: piip piip, piip piip, muttei antanut sirun numeroa ensin millään. Entäs sitten ne tulokset?
Kaikki saivat puhtaat paperit :)

Eläinlääkärireissun jälkeen, huskiliinit pääsivät kaupunkikävelylle ennen kotiin paluuta.

tuohan onkin tuttu rotu!

hei isi, ei me tosta välitetä..

kaupunkikoirien hajuja, nuuh nuuh

Simo näki jotain!

ja nuuh nuuh nuuh, mielenkiintoisia tuoksuja..

Uura ja Simo

Blueberry ja Nicky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti