Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pentujen oppiretkiä


Ollaan käyty Furiuksen ja Foxyn kanssa kävelyllä aika ajoin ja ovat pikkuhiljaa oppimassa, että kun kaulapanta laitetaan, niin silloin ei enää tarvi hötkyillä koko aikaa. Valjaitakin ollaan kokeiltu päälle, eikä ne tunnu häiritsevän menoa :) Furius on osoittanut heti alusta alkaen tajuavan koko jujun. Nokka osoittaa koko ajan eteenpäin ja eteenpäin on päästävä! Pikkukaveri, jolla on rekikoiran asenne! Siinä ei auta Foxyn leikkiinkutsut kun Furius haluaa eteenpäin. Suorastaan suuttuu, että sisko POIS ALTA, NYT MENNÄÄN!! Liina on kireällä ja lastenvaunut saa kyytiä, vaikka Lumi istuisi kyytissä. Mutta ei me tietenkään vielä vedätetä kaverilla, vaikka vetohalut näyttää nyt olevan kohillaan pojalla. Foxy puolestaan juoksee ja lujaa juokseekin, mutta sillä kiinnostaa käydä metsän puolella risteilemässä ja hajuja haistelemassa.

Pennuilla on pitkä naru perässään ja siitä saa tarpeen vaatiessa pennut kiinni jos vaikka luoksekutsut ei tehoa jostain syystä. Nyt ne on melkoisen hyvin vielä tehonneet, saas nähä kuinka käy sitten, kun eka murkkuikä puskee päälle..


Aarni on mahoton juoksemaan ja siitä on mukavasti myös apua pentujen kanssa kun oma kunto ei ole ihan kohillaan... Aarni juoksee eteenpäin ja sitten takaisin ja taas eteenpäin ja takaisin.. Ja pennut seuraa :) Samalla opetellaan luoksetuloa.
Täältä..

me..

tullaan! (Foxy hurahti jo kuvasta :)
sinne..

ja takaisin tänne..
Furius ojanpohjalla vilvoittelemassa

kuten myös Foxy

Tuollakin olis vettä!

Artick on tietysti mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti