Welcome to read life of our huskys at kennel ARCTIC BOREALIS. They are happy and enthusiastic sledpullers: mostly pure breed siberian huskys but a few alaskanhusky also. Security role is for white swiss shepherd Artick and taimyr Indy.

Tervetuloa lukemaan ARCTIC BOREALIS kennelin asukkaiden elämästä. Kennelissä asuu iloisia ja innokkaita reenvetäjiä; pääasiassa siperianhuskyja mutta muutama alaskanhuskykin. Vahtia pitää yllä valkoinenpaimenkoira Artick sekä taimyr Indy. Muistoissa aina ja ikuisesti kultaisista kultaisin Okko ja rakas Coca.


lauantai 4. helmikuuta 2012

Ei hellitä, paukkuu vaan

Pakkanen on jääräpäisesti täällä. Pitänyt jo viikon verran mittaria -30 tietämissä ja ylikin niinkuin tänään -35. Huskyt kävivät silti tänään safarilla. Päiväsafari kutistui kuitenkin vain 16km, jotta asiakkaille jäi mieleen muutakin kuin kylmät varpaat.. Tulevat sitten ajamaan sunnuntaina lisää, vaikka kylmää se on luvattu vielä sillekin päivälle.

Eilen osa huskeista pakattiin kärryyn ja ne kävivät safarilla Ranualla. Ääntä syntyy kun huskeja 'pakataan' autoon, kaikki haluaisivat matkaan. Ihmettelin, että miten ne niin kauan siellä koiria pakkaa, kunnes tarkistin näkyykö autoa vielä. Ei näkyny eli olivat siis menneet. Yritin kuikuilla ikkunasta kuka siellä sitten oikein juoksee, sillä äänten perusteella joku oli irti tarhalla. Syylliseksi osottautui Ozone, siellä se oli pentuja ihmettelemässä ja kattelemassa verkon takaa. Ja muut tietenki kateellisena huutaa ja ilmoittaa asiasta.

Siperialaisten hännänheiluttajien kynsienleikkuu operaatio päättyi tänään. Harjoittelijat voivat huokaista helpotuksesta kun on takana lähes 1000 kynnen leikkaus.. Betty ja Albundy olivat ne, jotka saivat tuntea miltä tuntuu kun sakset lipsahtaa. Taisivat harjoittelijat säikähtää kuitenki enempi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti